Uslovi korišćenja

Jedna od osnovnih ideja i zamisli portala  www.kasko-osiguranje.rs je objedinjavanje javno dostupnih informacija iz oblasti kasko osiguranja, na jednom mestu i omogućavanje dostupnosti takvih informacija svim svojim korisnicima.

Svi servisi i usluge na portalu www.kasko-osiguranje.rs su potpuno besplatni za sve korisnike. Orijentisani ka razvoju elektronskog društva u Srbiji činimo sve da uštedimo vreme naših korisnika i omogućimo što više internet usluga. Svi servisi i usluge na portalu www.kasko-osiguranje.rs produkt su dugog i mukotrpnog rada našeg tima, ispitavanja potreba naših posetilaca i detaljne analize ove oblasti u Srbiji. Kao takvi pripadaju i vlasništvo su portala www.kasko-osiguranje.rs

Sva prava na dizajn, rešenja, promotivno propagandna sredstva, likovno grafička rešenja, kao i pravo na propagandne tekstove, slogane, parole, audio-vizuelne i druge oblike autorskog istraživanja pripadaju isključivo autorima: portalu www.kasko-osiguranje.rs. Korišćenje bilo kog sadržaja sa ovog portala nije dozvoljeno bez pitanja i pismene dozvole autora.

Zahtev za kasko ponudu - vozila

Kalkulator kasko osiguranja

Kasko osiguranje - voznih parkova

kasko osiguranje voznih parkova

Zahtev za kasko ponudu - čamci

kasko osiguranje brodova čamaca

Podsetnik za istek kasko osiguranja

podsetnik

Vaše iskustvo sa kasko osiguranjem

kasko iskustvo

Pitajte nas u vezi kasko osiguranja

pitajte nas

Izaberite sami najbolju ponudu kasko osiguranja.