Delimično kasko osiguranje vozila

Delimično kasko osiguranje

delimicno kasko osiguranjeDelimično kasko osiguranje predstavlja osiguranje svih stakala (prednja, zadnja i bočna) standardno ugrađenih na vozilo (putničko ili teretno), izuzev stakala (plastike) na svetlosnim uređajima, ogledalima ili krovu vozila (uključujući i stakleni krov). Ugovaranjem polise delimičnog kasko osiguranja vozila pokrivate rizik loma i oštećenja stakala na Vašem vozilu, a nastankom štetnog događaja i nadoknadu štete.
Kod nekih osiguravajućih društava delimično kasko osiguranje se ugovara uz polisu obaveznog osiguranja (osiguranja od autoodgovornosti) a kod nekih polisu dobrovoljnog osiguranja (kasko osiguranja vozila)
Pri osiguranju loma stakla obavezan je pregled vozila i fotografisanje stakala na vozilu sa sve 4 strane. Fotografije se dostavljaju uz polisu po kojoj je izvršeno osiguranje loma stakla.
Uslovi za dobijanje delimičnog kasko osiguranja od loma stakla se razlikuju i zavise od ponuda osiguravajućih društava. Ima i osiguravajućih kompanija koje postavljaju dodatne uslove kao npr. dobrovoljno osiguranje svih putnika.

Kalkulator kasko osiguranja     kasko osiguranje brodova čamaca

Da li Vam je nekada polomljeno staklo na automobilu?

Kalkulator kasko osiguranja